Kemerdere İsmihan İsmet Suzer Ortaokulu

(216) 640 59 60 | 0 216 640 5959

Mehmet Akif Mah. 18 Mart Cad. İsmihan İsmet Süzer İöo. Sitesi No: 46 İç Kapi No: 1 Çekmeköy / İstanbul ! Mehmet Akif Mah. 18 Mart Cad. No:46 Çekmeköy/İstanbul



    Kemerdere Ismihan Ismet Suzer Ortaokulu Istanbul Çekmeköy Mehmet Akif bölgesinde bulunmaktadır.

    Kemerdere Ismihan Ismet Suzer Ortaokulu bünyesinde Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Kemerdere Ismihan Ismet Suzer Ortaokulunun bulunduğu Çekmeköy bölgesinde 49 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Kemerdere Ismihan Ismet Suzer Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Kemerdere Ismihan Ismet Suzer Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Kemerdere Ismihan Ismet Suzer Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Kemerdere Ismihan Ismet Suzer Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Kemerdere Ismihan Ismet Suzer Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Kemerdere Ismihan Ismet Suzer Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Kemerdere Ismihan Ismet Suzer Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Kemerdere Ismihan Ismet Suzer Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Kemerdere Ismihan Ismet Suzer Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.