Gencosman İlkokulu

(212) 585 25 84 | 0 212 585 2584

Kocamustafapaşa Mah. Haci Hüseyin Camii Sk. No: 27 Samatya ! Kocamustafapaşa Mah.Hacı Hüseyin Cami Sok. No27 Yedikule/Fatih



    Gencosman Ilkokulu Istanbul Fatih Kocamustafapaşa bölgesinde bulunmaktadır.

    Gencosman Ilkokulu bünyesinde Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Gencosman Ilkokulunun bulunduğu Fatih bölgesinde 44 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Gencosman Ilkokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1554 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Gencosman Ilkokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 329 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Gencosman Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Gencosman Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Gencosman Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Gencosman Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Gencosman Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Gencosman Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Gencosman Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.