Prof.Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulu

(212) 477 68 68 | 0 212 477 6868

Kazim Karabekir Mah. 912. Sok. No: 4 Gaziosmanpaşa / İstanbul ! Kazım Karabekir Mah. Hekimsuyu Cad. 912 Sk. No4 Gaziosmanpaşa/İstanbul



    Prof.Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulu Istanbul Gaziosmanpaşa Kazim Karabekir bölgesinde bulunmaktadır.

    Prof.Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Prof.Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulunun bulunduğu Gaziosmanpaşa bölgesinde 43 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Prof.Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof.Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof.Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof.Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof.Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof.Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof.Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof.Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof.Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Prof.Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.