Toki Avrupa Konutlari İlkokulu

(212) 609 66 10 | 0 212 609 6610

Karayollari Mah. Abdi İpekçi Cad. Toki Avrupa Konutlari İlköğretim Okulu No: 26 Gaziosmanpaşa / İstanbul ! Karayolları Mh. Abdi İpekçi Cad. No 26 Gaziosmanpaşa/ İstanbul



    Toki Avrupa Konutlari Ilkokulu Istanbul Gaziosmanpaşa Karayollari bölgesinde bulunmaktadır.

    Toki Avrupa Konutlari Ilkokulu bünyesinde Yemekhane, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Toki Avrupa Konutlari Ilkokulunun bulunduğu Gaziosmanpaşa bölgesinde 33 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Toki Avrupa Konutlari Ilkokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1554 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Toki Avrupa Konutlari Ilkokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 370 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Toki Avrupa Konutlari Ilkokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 329 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Toki Avrupa Konutlari Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Toki Avrupa Konutlari Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Toki Avrupa Konutlari Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Toki Avrupa Konutlari Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Toki Avrupa Konutlari Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Toki Avrupa Konutlari Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Toki Avrupa Konutlari Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Toki Avrupa Konutlari Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.