Hamidiye İmam Hatip Ortaokulu

(212) 321 94 94 | 0 212 321 9494

Hamidiye Mah. Alp Sk. No: 5 Kağithane / İstanbul ! Hamidiye Mah. Fazilet Cad. Alp Sok. No:5 Kağıthane/İstanbul



    Hamidiye Imam Hatip Ortaokulu Istanbul Kağithane Hamidiye bölgesinde bulunmaktadır.

    Hamidiye Imam Hatip Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Hamidiye Imam Hatip Ortaokulunun bulunduğu Kağithane bölgesinde 37 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Hamidiye Imam Hatip Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hamidiye Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hamidiye Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hamidiye Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hamidiye Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hamidiye Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hamidiye Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hamidiye Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hamidiye Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hamidiye Imam Hatip Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.