İhkib Kağithane Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

(212) 221 76 26 | 0 212 221 7626

Gürsel Mah. Görgülü Sokak No:26 Pk:34400 Kağithane/İstanbul ! Gürsel Mah.Görgülü Sok. No:26/1



    Ihkib Kağithane Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Istanbul Kağithane Gürsel bölgesinde bulunmaktadır.

    Ihkib Kağithane Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Ihkib Kağithane Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu Kağithane bölgesinde 39 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Ihkib Kağithane Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu Istanbul șehrinde 1832 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ihkib Kağithane Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 352 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ihkib Kağithane Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ihkib Kağithane Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ihkib Kağithane Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ihkib Kağithane Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ihkib Kağithane Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ihkib Kağithane Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ihkib Kağithane Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.