Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

(212) 221 07 75 | 0 212 221 0775

Mehmet Akif Ersoy Mah. Etibank Cad. No: 114 İç Kapi No: 114 Kağithane / İstanbul ! Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Etibank Caddesi No114 Kağıthane İstanbul



    Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Istanbul Kağithane Mehmet Akif Ersoy bölgesinde bulunmaktadır.

    Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bünyesinde Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun bulunduğu Kağithane bölgesinde 37 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.