Yaşar Doğu Ortaokulu

(212) 264 02 60 | 0 212 264 0260

Sultan Selim Mah. Şahinler Cad. No: 2 Kağithane / İstanbul ! Sanayi Mahallesi Sultan Selim Caddesi Şahinler Sokak No2 Kağıthane / İstanbul



    Yaşar Doğu Ortaokulu Istanbul Kağithane Sultan Selim bölgesinde bulunmaktadır.

    Yaşar Doğu Ortaokulu bünyesinde Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Yaşar Doğu Ortaokulunun bulunduğu Kağithane bölgesinde 37 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Yaşar Doğu Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Yaşar Doğu Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Yaşar Doğu Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Yaşar Doğu Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Yaşar Doğu Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Yaşar Doğu Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Yaşar Doğu Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Yaşar Doğu Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.