Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulu

(216) 307 89 18 | 0 216 307 8918

Velibaba Mah. İhram Sk. No: 1A Pendik / İstanbul ! Velibaba Mah.Aydos Cad.Kiptaş Konutları İçi Pendik/İstanbul



    Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulu Istanbul Pendik Velibaba bölgesinde bulunmaktadır.

    Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulu bünyesinde Kapalı Spor Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulunun bulunduğu Pendik bölgesinde 93 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.