Mustafa Karaşahin İlkokulu

(216) 311 18 11 | 0 216 311 1811

Osmangazi Mah. Hilal Cad. Mustafa Şahin İ.Ö.O. Sitesi No: 59 İç Kapi No: 1 Sancaktepe / İstanbul ! Osmangazi Mah. Hilal Cad. No59 Samandıra/Sancaktepe



    Mustafa Karaşahin Ilkokulu Istanbul Sancaktepe Osmangazi bölgesinde bulunmaktadır.

    Mustafa Karaşahin Ilkokulu bünyesinde Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Mustafa Karaşahin Ilkokulunun bulunduğu Sancaktepe bölgesinde 38 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Mustafa Karaşahin Ilkokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1554 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mustafa Karaşahin Ilkokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 329 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mustafa Karaşahin Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mustafa Karaşahin Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mustafa Karaşahin Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mustafa Karaşahin Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mustafa Karaşahin Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mustafa Karaşahin Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mustafa Karaşahin Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mustafa Karaşahin Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.