Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu

(216) 335 18 65 | 0 216 335 1865

Atatürk Mah. Bahçevanlar Sk. Ahmet Cevdet Paşa Okulu Blok No: 15/1 İç Kapi No: 1 Ümraniye / İstanbul ! Atatürk Mh. Bahçıvanlar Sk. No15/1 Ümraniye İstanbul



    Ahmet Cevdet Paşa Ilkokulu Istanbul Ümraniye Atatürk bölgesinde bulunmaktadır.

    Ahmet Cevdet Paşa Ilkokulu bünyesinde Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Ahmet Cevdet Paşa Ilkokulunun bulunduğu Ümraniye bölgesinde 63 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Ahmet Cevdet Paşa Ilkokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1554 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Cevdet Paşa Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Cevdet Paşa Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Cevdet Paşa Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Cevdet Paşa Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Cevdet Paşa Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Cevdet Paşa Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Cevdet Paşa Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ahmet Cevdet Paşa Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.