İstanbul Ticaret Odasi Ortaokulu

(216) 611 97 67 | 0 216 611 7249

Adem Yavuz Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad. No: 26 İç Kapi No: 1 Ümraniye / İstanbul ! Adem Yavuz Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi No26 Ümraniye / İstanbul



    Istanbul Ticaret Odasi Ortaokulu Istanbul Ümraniye Adem Yavuz bölgesinde bulunmaktadır.

    Istanbul Ticaret Odasi Ortaokulu bünyesinde Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Istanbul Ticaret Odasi Ortaokulunun bulunduğu Ümraniye bölgesinde 67 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Istanbul Ticaret Odasi Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Istanbul Ticaret Odasi Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Istanbul Ticaret Odasi Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Istanbul Ticaret Odasi Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Istanbul Ticaret Odasi Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Istanbul Ticaret Odasi Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Istanbul Ticaret Odasi Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Istanbul Ticaret Odasi Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Istanbul Ticaret Odasi Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.