Aliağa Cumhuriyet İlkokulu

(232) 616 44 10 | 0 232 616 4410

Kazim Dirik Mah. 391 Sk. No: 1 Aliağa / İzmir ! Atatürk Mh. Lozan .Cd. 391. Sok.No:1 Aliağa/İzmir



    Aliağa Cumhuriyet Ilkokulu Izmir Aliağa Kazim Dirik bölgesinde bulunmaktadır.

    Aliağa Cumhuriyet Ilkokulu bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Aliağa Cumhuriyet Ilkokulunun bulunduğu Aliağa bölgesinde 25 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Aliağa Cumhuriyet Ilkokulunun bulunduğu Izmir șehrinde 783 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aliağa Cumhuriyet Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aliağa Cumhuriyet Ilkokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 283 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aliağa Cumhuriyet Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aliağa Cumhuriyet Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aliağa Cumhuriyet Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aliağa Cumhuriyet Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aliağa Cumhuriyet Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aliağa Cumhuriyet Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.