Petro-Kimya Ortaokulu

(232) 616 90 21 | 0 232 616 9021

Atatürk Mah. Güneş Sk. No: 8 Aliağa / İzmir ! Atatürk Mah.Güneş Sk.No.8/Aliağa-İzmir



    Petro-Kimya Ortaokulu Izmir Aliağa Atatürk bölgesinde bulunmaktadır.

    Petro-Kimya Ortaokulu bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Petro-Kimya Ortaokulunun bulunduğu Aliağa bölgesinde 19 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Petro-Kimya Ortaokulunun bulunduğu Izmir șehrinde 643 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Petro-Kimya Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Petro-Kimya Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Petro-Kimya Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Petro-Kimya Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Petro-Kimya Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Petro-Kimya Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Petro-Kimya Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Petro-Kimya Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Petro-Kimya Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.