Şehit Kemal Ortaokulu

(232) 624 42 27 | 0 232 624 4227

Şehitkemal Mah. Çakmak Sk. No: 2 Aliağa / İzmir ! Şehit Kemal Köyü Aliağa-İzmir



    Şehit Kemal Ortaokulu Izmir Aliağa Şehitkemal bölgesinde bulunmaktadır.

    Şehit Kemal Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Şehit Kemal Ortaokulunun bulunduğu Aliağa bölgesinde 19 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Şehit Kemal Ortaokulunun bulunduğu Izmir șehrinde 643 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şehit Kemal Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şehit Kemal Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şehit Kemal Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şehit Kemal Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şehit Kemal Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şehit Kemal Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şehit Kemal Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şehit Kemal Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.