Bornova Altay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

(232) 339 27 97 | 0 232 339 2797

Mevlana Mah. 1776 Sk. No: 2/2E İç Kapi No: 1 Bornova / İzmir ! Mevlana Mah. 1776 Sokak No:2 Bornova -İzmir



    Bornova Altay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Izmir Bornova Mevlana bölgesinde bulunmaktadır.

    Bornova Altay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Bornova Altay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu Bornova bölgesinde 60 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Bornova Altay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu Izmir șehrinde 558 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Bornova Altay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 352 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Bornova Altay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Bornova Altay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Bornova Altay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Bornova Altay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Bornova Altay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Bornova Altay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Bornova Altay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.