Maltepe İlkokulu

(232) 386 47 52 | 0 232 386 4752

Maltepe Mah. Maltepe Cad. Maltepe İ.Ö.Okulu Blok No: 8 Çiğli / İzmir ! Maltepe Caddesi No:8



    Maltepe Ilkokulu Izmir Çiğli Maltepe bölgesinde bulunmaktadır.

    Maltepe Ilkokulu bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Maltepe Ilkokulunun bulunduğu Çiğli bölgesinde 31 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Maltepe Ilkokulunun bulunduğu Izmir șehrinde 783 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Maltepe Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Maltepe Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Maltepe Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Maltepe Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Maltepe Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Maltepe Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Maltepe Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Maltepe Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Maltepe Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.