Ceritler İlkokulu

(232) 572 40 15 | 0 232 572 4015

Ceritler Mah. Kocaceritler Küme Evleri Okul Blok No: 99 Kiraz / İzmir ! Ceritler Köyü/Kiraz/İzmir



    Ceritler Ilkokulu Izmir Kiraz Ceritler bölgesinde bulunmaktadır.

    Ceritler Ilkokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Ceritler Ilkokulunun bulunduğu Kiraz bölgesinde 18 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Ceritler Ilkokulunun bulunduğu Izmir șehrinde 783 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ceritler Ilkokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 370 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ceritler Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ceritler Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ceritler Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ceritler Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ceritler Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ceritler Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ceritler Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.